П`ятниця, 19.04.2024, 19:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини


Відбулося засідання координаційно – методичної ради з правової освіти населення
12
Під головуванням керуючої справами міськвиконкому Меренкової Л.І. відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 

До порядку денного включено актуальні питання з правової освіти населення міста: про проведення правоосвітньої роботи в навчальних закладах міста, про результати перевірок з правової освіти на підприємствах, установах, організаціях та у навчальних закладах міста, про виконання плану МКМР з правової освіти населення у 2014 році, про затвердження плану роботи МКМР з правової освіти населення на 2015 рік. 

Щодо проведення правоосвітньої роботи в закладах освіти міста доповідала методист методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Шевченко Л.В. У своїй доповіді вона звернула увагу присутніх, що правоосвітня робота у навчальних закладах міста проводиться у трьох напрямках: серед працівників відділу освіти, серед учнів навчально – виховних закладів, з батьками учнів та вихованців навчальних закладів. 

Протягом року міським відділом освіти відповідно до плану роботи з правової освіти населення проведено ряд конкурсів серед учнів загальноосвітніх шкіл (на краще знання положень Конституції України, брейн – ринги на правову тематику тощо), олімпіаду з правознавства, бесід, зустрічей, відео уроків та ін. Велику увагу відділ освіти завжди приділяє рекомендаціям з проведення правовосітньої роботи, які надаються Знам’янським міськрайонним управлінням юстиції

Про результати перевірок з правової освіти на підприємствах, установах, організаціях та у навчальних закладах міста та про стан виконання плану роботи МКМР у 2014 році доповів провідний спеціаліст Знам’янського міськрайонного управління юстиції Гладун С.О. Так, протягом року міськрайонним управлінням юстиції проведено чотири таких перевірки - Знам’янського професійного ліцею №3, дошкільного навчального закладу №5 «Калинонька», Знам’янського міськрайонного центру зайнятості населення, Знам’янської об’єднаної державної податкової інспекції. За результатами перевірок були складені довідки та вироблені рекомендації щодо поліпшення правоосвітньої роботи.

План роботи міської координаційно – методичної ради у 2014 році виконано повністю. В результаті аналізу проведених заходів членами МКМР вирішено збільшити кількість виступів на правоосвітню тематику у ЗМІ, подавати актуальну інформацію на сайт міської ради.

Питання щодо затвердження плану роботи міської координаційно – методичної ради на 2015 рік активно обговорювалося членами МКМР. Вирішено затвердити план роботи ради на 2015 рік з урахуванням доповнень, наданих відділом освіти.


Категорія: Новини | Додав: Admin (23.12.2014)
Переглядів: 573

Кировоград: новости и сайты