Неділя, 05.05.2024, 04:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини


Заходи з економії електроенергії, води, газу та тепла
 
12
З метою економії електроенергії, поступово змінить звичайні лампи розжарювання в квартирі на енергоефективні. Витрати електроенергії на освітлення знизяться щонайменше в три-п'ять разів. Вмикайте електроприбори та світло у своєму помешканні лише там, де це потрібно. Навчиться максимально ефективно використовувати зональне освітлення ваших квартир і будинків. Це настільні лампи, прикроватні світильники, настінні бра і торшери. Використовуйте лише стандартні та справні електричні нагрівальні пристрої.

2. Найефективнішим способом економії води, є справні крани та зливний бачок Адже цівка води трохи товще за сірник за добу виливається вам в 300-500 літрів води. Для порівняння: витрата води (гарячої) на одну дорослу людину в місяць складає близько 4-5 кубометрів.

3. Для того, щоб економно споживати газ та економити тепло, у першу чергу утепліть стіни і горище. Найвигідніший варіант економії газу в - автоматизація системи опалення. Встановлюйте метало- або склопластикові вікна. При встановленні склопластикових вікон теплові втрати з приміщень зменшуються на 25-35 %. Вони мають такий опір теплопередачі, як цегляна стіна завтовшки 50 см. Встановіть між радіаторною батареєю і стіною "екран" з алюмінієвої фольги. Фольга віддзеркалює тепло і спрямовує його назад у кімнату - економія тепла складає 30%. Варто утеплити стіни за допомогою мінераловатних плит, після проведення теплоізоляції стін потреба тепла зменшується на 20%.

Оптимальною для людського організму є температура повітря у приміщенні 18-20°С. Для нагрівання приміщення до 20°С потрібно на 20% менше енергії, ніж для досягнення - 24 С. Пам'ятайте: підвищення температури в приміщенні на 1 градус збільшує витрати теплової енергії на 5%.
Звертаємось до усіх мешканців міста - ощадливо використовуйте електричну енергію, воду та газ, утеплюйте вікна, двері своїх домівок, регулюйте споживання енергоносіїв, запобігайте їх марнотратному використанню.

Категорія: Новини | Додав: Admin (07.10.2014)
Переглядів: 480

Кировоград: новости и сайты