Субота, 27.04.2024, 02:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 9 » Кіровоградським військовим необхідно допомогти з ремонтом техніки
14:28
Кіровоградським військовим необхідно допомогти з ремонтом техніки
 
12
Незабаром окремі Кіровоградські підрозділи повертатимуться на війну, тому їм вкрай необхідна допомога з ремонтом військової техніки. Зокрема, для 34 батальйону територіальної оборони залишилось відремонтувати ще 20 одиниць військової техніки.

Варто зазначити, що працівники "Об'єднаного автогосподарства медичних закладів" і комунального підприємства "Автобаза Кіровоградської обласної ради" спільно з волонтерами, студентами і всіма бажаючими вже відремонтували значну кількість військової техніки для кіровоградських військових, проте фінансові ресурси на придбання запасних частин наразі вичерпались. Всі роботи з ремонту працівники виконують безкоштовно, але запасні частини, які неможливо відремонтувати, необхідно замінювати.

Тому голова обласної ради Олександр Чорноіваненко звернувся до Кіровоградської обласної ради сільськогосподарських підприємств з проханням допомогти. Під час зустрічі з членами ради Олександр Чорноіваненко щиро подякував їм за допомогу військовим, а також поінформував їх про свою роботу в напрямку відстоювання прав місцевих рад розпоряджатися землею і щодо внесення змін до земельного законодавства.
 
12
За результатами зустрічі домовлено, що Кіровоградська обласна рада сільськогосподарських підприємств займатиметься збором коштів на запасні частини для техніки, а працівники "Об'єднаного автогосподарства медичних закладів" і комунального підприємства "Автобаза Кіровоградської обласної ради" продовжуватимуть її ремонтувати.

Кошти на запасні частини можна перераховувати на наступний рахунок: ЄДРПОУ 37231546, р/рах 26006000066045, МФО 300023, «Укрсоцбанк», м.Київ, Кіровоградська обласна рада сільськогосподарських підприємств (призначення платежу – благодійний внесок).

Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 1078 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты