Вівторок, 23.07.2024, 03:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 
12
Обидва підозрюваних раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки. Цього разу зловмисники, будучи напідпитку, також вирішили вдатися до «старого і перевіреного» методу наживи – піти і щось вкрасти. Однак господарка обійстя застала злодюжок «на гарячому».&n ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 955 | Додав: Admin | Дата: 20.10.2014

 
12
На рахунку 27-річного мешканця району кілька фактів вчинення кримінальних правопорушень. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До правоохоронців звернулися жителі райо ... Читати далі »

 
12
Під час операції «Батискаф», яка проходить на території регіону працівники сектору боротьби з незаконним обігом  наркотиків Знам’янського міського відділу міліції задокументували злочинну діяльність 39-річного місцевого жителя, який збував наркотичні засоби. 
... Читати далі »

           
12
У період з 1 по 31 жовтня 2014 року на території держави триватиме місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових ... Читати далі »

  
12
Під час розслідування кримінального провадження у сфері незаконного обігу наркотиків правоохоронці викрили раніше судимого місцевого жителя, який надавав приміщення наркозалежним особам для  вживання наркотичних засобів.  ... Читати далі »

  
12
До правоохоронців почали надходити звернення від жителів одного із сіл району про те, що невідома особа на території місцевого кладовища з могил скоює крадіжки похоронних вінки.

12
Працівники міліції ще раз звертаються до жителів району з проханням бути обережними, аби не потрапити на гачок аферистів.
Якщо вам телефонують невідомі, представляючись псевдоправоохоронцями, повідомляють інформацію про біду, що сталася з ваш ... Читати далі »

12
Нещодавно в засобах масової інформації було розміщено орієнтування щодо встановлення місця знаходження хлопця, який перебував у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.


12
На центральному стадіоні міста Знам’янка відбувся футбольний матч. Команда «Буревісник» приймала команду ФК  «Головківка». Матч відвідали кількасот вболівальників. 

  12
До міліції звернулися декілька місцевих жителів. Громадяни скаржилися, що невідома особа проникала до їх домоволодіння та скоювала крадіжку комп’ютерної техніки, грошей, виробів із дорогоцінних металів.

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты