П`ятниця, 26.04.2024, 17:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
Жертвою чоловіка стала молода дівчина. Під час нападу зловмисник вихопив з рук потерпілої мобільний телефон «Нокіа – С-3» та зник з ним у невідомому напрямку. 

До міліції звернулася місцев ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 902 | Додав: Admin | Дата: 07.12.2013

12
В Україні з 25 листопада по 10 грудня 2013 року проходить акція «16 днів проти гендерного насильства». Мета цієї акції – повідомити населення положення Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», роз’ясн ... Читати далі »

12
На території м. Знам’янка та Знам’янського району проходив місячник добровільної здачі зброї. За цей час всього до міськвідділу було здано 12 одиниць зброї з них незареєстрованої гладкоствольної м ... Читати далі »

12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 35 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району з них :
... Читати далі »

12
До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування жителя одного з сіл району.

     
12
В газеті «Знам’янські вісті» від 20.11.2013 року було надруковано оголошення про особистий прийом громадян начальником відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС Укр ... Читати далі »

 
12
За минулу добу до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 16 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району з них : ... Читати далі »

   
12
На минулому тижні на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" м.Знам’янка працівниками групи кримінальної міліції у справах дітей була проведена лекц ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2013

 
12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло  27 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на територ ... Читати далі »

   
12
12.11.2013 року близько 21 год. 20 хв. до чергової частини Знам’янського міськвідділу надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл району про те, що на «Привокзальній площі» невідомий йому чоловік вдарив його по об ... Читати далі »

« 1 2 ... 24 25 26 27 »

Кировоград: новости и сайты