П`ятниця, 19.04.2024, 14:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
Перебуваючи в гостях у 43-річного мешканця Знам’янського району, жінка зняла ювелірний виріб з руки господаря, доки він спав. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання - до 5 років позбавлення волі. ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 733 | Додав: Admin | Дата: 24.10.2016

12
Під час зупинки та огляду транспортного засобу в одного з пасажирів, що перебував у салоні, поліцейські виявили наркотичний засіб. За незаконне його зберігання чоловікові може загрожувати покарання – до 3 років позбавлення во ... Читати далі »

12
«Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що до злочину причетний 33-річний раніше судимий знам’янчанин. Чоловік прийшов до магазину техніки та, користуюч ... Читати далі »

12
Під час проведення слідчих дій із потерпілим за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, поліцейські виявили вдома у 36-річного жителя міста Знам’янка наркотичний засіб.

12
Житель Знам’янського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на кладовищі, скоїв угон автомобіля ритуального обслуговування. За скоєне зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

12
Із 1 по 31 жовтня 2016 року на території держави та Кіровоградщини зокрема проводиться місячник добровільної здачі в органи Національної поліції зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів.

12
Філіпоненко Іван Леонідович про роботу в органах внутрішніх справ знає не з чужих слів, адже протягом 23 років життя він самовіддано захищав безпеку людей. Але зараз, у 89 років, чоловіку самому необхідна допомога.

12
На рахунку зловмисника 7 фактів скоєння крадіжок із нежилого домоволодіння односельця. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

12
Поки жінки деякий час не було вдома, чоловік виносив із помешкання майно та продавав. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.


12
33-річний чоловік проник до помешкання 45-річної потерпілої, пошкодивши балкон. Жінка втекла з квартири і терміново зателефонувала у поліцію. Правоохоронці прибули за викликом та застали зловмисника за пошуками цінних речей

« 1 2 3 4 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты