П`ятниця, 26.04.2024, 02:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
У результаті дорожньо-транспортної пригоди юнак отримав тілесні ушкодження. За вчинене чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортним засобом.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 744 | Додав: Admin | Дата: 29.07.2016

12
Чоловік, що раніше неодноразово був судимий за крадіжки, вкотре не втримався від спокуси присвоїти чужі гроші. Тепер йому може загрожувати нове позбавлення волі – на строк до п'яти років.

12
Громадяни, які у вечірній час вирушають у справах, на прогулянки чи до розважальних закладів, як правило, повертаються додому вже затемна. Поліцейські радять бути особливо обережними у таку пору доби, щоб уберегтися від можливих нападів зловмисників. ... Читати далі »

12
Ними виявилися 14-річні жителі міста Знам’янки Кіровоградської області. Загалом спільники викрали понад півкілометра дро ... Читати далі »

12
Нею виявилася 46-річна жителька Знам’янки. Під час гостин жінка викрала мобільний телефон господаря помешкання. За вчинене їй загрожує ... Читати далі »

12
Із 1 по 31 липня 2016 року на території держави та Знам’янщини зокрема проводиться місячник добровільної здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибух ... Читати далі »

12
Більшу частину викраденого майна поліцейські вилучили та повернули власникам. За скоєне чоловіку загрожує покарання - до 8 років позбавлення волі.

12

17-річну жительку обласного центру, яка раніше неодноразово самовільно залишала домівку, цього разу правоохоронці повернули з Одеси. Інша 16-річна мешканка міста Знам’янки бе ... Читати далі »

12
Зловмисник здійснив крадіжку з дачного будинку в одному з населених пунктів Знам’янського району Кіровоградської області. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

12
«Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що чоловік напередодні вже заходив до магазину, взяв із полички електричну зубну щітку вартістю більше 400 гривень, відірвав від неї магнітну стрічку та поклав під ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты