П`ятниця, 29.03.2024, 10:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 31 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району, з них:
... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 852 | Додав: Admin | Дата: 14.01.2014

12
До чергової частини Знам’янського міськвідділу надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів району відбувається бійка. Після негайного реаг ... Читати далі »

12
За період з 06.01.2014 року по 07.01.2014 року до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 30 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського райо ... Читати далі »

12
До міліції частіше стали надходити повідомлення відносно того, що до пенсіонерів приходять, як правило, дві жінки й, представившись працівниками різних соці ... Читати далі »

12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 26 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району, з них :  ... Читати далі »

12
До міліції звернулася мешканка Знам’янського району з заявою про те, що повертаючись у вечорі додому на неї напав чоловік та наніс тілесні ушкодження після чого відкрито заволодів моб ... Читати далі »

12
Із заявою про крадіжку до міського відділу міліції звернувся 21-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що разом зі своїм знайомим відпочивали в лазні, після того як ... Читати далі »

12
В одному з магазинів міста Знам’янки спрацювала сигналізація. За викликом на місце події негайно прибули працівники Державної служби охорони, які виявили 25 ... Читати далі »

     
12
З червня 2013 року до міліції почали звертатися громадяни з заявами про те, що вони надали грошові кошти представнику однієї із фірм, яка займалася установкою ме ... Читати далі »

     
12
На протязі кількох тижнів до чергової частини Знам’янського міськвідділу міліції надходили повідомлення від керівництва Знам’янського Відділення «Укртелеком» про викрадення к ... Читати далі »

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 »

Кировоград: новости и сайты