П`ятниця, 29.03.2024, 08:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 
12
27.01.2014 року до міліції звернулася 62-річна жителька одного із сіл району з заявою ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2014

12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 35 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району, з них:


12Працівники Знам’янського міськвідділу міліції під час санкціонованого огляду помешкання 30-річного, раніше судимого чоловіка, який мешкає в сільській місцевості, в одній з кімнат виявили пакунок з коноплею. ... Читати далі »


12До працівників міліції з заявою звернулася 37-річна місцева жителька з заявою про те, що її співмешканець 48-річний чоловік вчинив з нею сімейну сварку та наніс й тілесні ушкоджен ... Читати далі »


12До загальноосвітньої школи, що розташована в с. Іванківці, Знам᾿янського району завітали працівники міліції, які розповіли учням про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, в яких саме випадках вона настає. ... Читати далі »

 
12
До міліції на протязі декількох тижнів надходили повідомлення від керівництва Знам’янського Відділення «Укртелеком» про викрадення кабельної лінії на об’єктах обслуговування, що розташова ... Читати далі »

 
12
За вихідні до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло 27 повідомлення про злочини і пригоди, які сталися на території м. Знам’янка та Знам’янського району, з них: ... Читати далі »

 12
До міліції надійшло повідомлення про те, що на території Привокзального масиву міста, знам’янчанка зберігає наркотичні речовини.

 12
До Знам’янського міськвідділу на початку 2014 року надійшло декілька повідомлення від жителі Знам’янщини про те, що до них зателефонують невідомі чоловік і пропонують перерахувати кошти, аби «врятувати сина від біди, яка з ним ... Читати далі »

12
Жертвою нападника став знам’янчанин, який запросив свого товариша у гості. Під час спільного вживання горілки чоловіки посварилися. В ході сварки один з них від отриманих тяжких тілесних ушкоджень через декілька ... Читати далі »

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 »

Кировоград: новости и сайты