Неділя, 19.05.2024, 09:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 
12
Правоохоронці нагадують – «жарти» про замінування можуть обернутися позбавленням волі. За подібні необдумані вчинки неповнолітніх перед законом відповідатимуть батьки.
Так, згідно зі статтею 259 Кримінального кодексу України за зав ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Дата: 23.02.2015

 
12
Молодик проник до домоволодіння місцевої жінки та відкрито заволодів належним їй майном. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.
До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області з заявою звернулася 67- ... Читати далі »

12
Міліція спільно з громадськістю посилила охорону правопорядку на Кіровоградщині. Відповідні заходи вжито для забезпечення безпеки населення об ... Читати далі »

 
12
Вже більше року участь у забезпеченні правопорядку спільно з правоохоронцями беруть представники міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського ок ... Читати далі »

12
Якщо вам телефонують невідомі, представляючись псевдоправоохоронцями, повідомляють інформацію про біду, що сталася з вашими рідними, та пропонують сплатити певну с ... Читати далі »

12
На рахунку 30-річного чоловіка чотири такі факти. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

 
12
Днями до Богданівської школи завітав старший дільничний інспектор Знам’янського міськвідділу міліції Юрій Мельничук та керівник новоствореного при місцевій сільській раді громадського формування «Щит» Олена Чугункова.

12
Загалом на рахунку злодія не один факт вчинення подібних кримінальних правопорушень. Молодик лише на початку року звільнився з місць позбавлення волі, але згодом знову взявся за старе. ... Читати далі »

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты