Понеділок, 06.05.2024, 12:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
Керівництво одного з навчальних закладів міста звернулося з проханням провести лекції для учнів першого курсу, щоб не допустити вчинення ними кримінал ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2015

12
За попередньою інформацією, смертельних тілесних ушкоджень 41-річний зловмисник завдав своєму супернику через ревнощі до подруги. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

12
Своїми діями громадяни завдали збитків державі більше ніж на 13 тисяч гривень. За скоєне зловмисникам загрожує до трьох років обмеження волі.

12
21-річний чоловік, якому знадобилося грошові кошти для вирішення матеріальних проблем, поцупив корів з пасовища неподалік від свого домоволодіння. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

12
На рахунку товаришів декілька вчинених кримінальних правопорушень. Їм загрожує до  восьми років позбавлення волі. 


12
З метою посилення протидії злочинам проти моральності на території обслуговування Знам’янського міського відділу міліції з 27 липня по 14 серпня 2015 року проводиться оперативно-профілактична операція «Нічне місто».

 
12
Встановлено причетність зловмисника до чотирьох крадіжок майна у жителів Знам’янського району. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.
До Знам’янського МВ УМВС України в ... Читати далі »

 
12
Не порозумівшись з бабусею, 14-річна дівчина вирішила втекти з дому. За кілька днів працівникам Знам’янського міськвідділу міліції вдалося розшукати неповнолітню в іншій області.

 
12
Начальник міськвідділу Андрій Гулий вручив представникам громадськості грамоти на знак вдячності за допомогу у патрулюванні міста та району і забезпечення правопорядку.

 
12Доведена причетність чоловіка до вчинення протягом лютого-квітня 10 крадіжок з домоволодінь жителів Знам’янського району. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты