Понеділок, 06.05.2024, 08:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
За попередніми даними, у місті Знам’янка,  водій автомобіля здійснив наїзд на велосипед, на якому рухалася 55-річна жінка. У результаті Д ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Дата: 10.12.2015

12
Правоохоронні структури області, у тому числі й органи Національної поліції, продовжують працювати у посиленому режимі, у зв’язку з подіями в Європі та ситуацією на Сході країни.

12
22 листопада бездиханне тіло жінки біля водойми неподалік одного з населених пунктів Знам’янського району помітив випадковий перехожий, про що одразу повідомив у поліцію. Протягом доби особу підозрюваного у вчиненні злочину встановили та розшука ... Читати далі »

12
Мешканка Знам’янського району, зловживаючи довірою потерпілих, заволоділа їх грошовими коштами на загальну суму понад 13 тисяч гривень. За скоєне зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

12
Знам’янським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області розшукується безвісно відсутній Лукан Ігор Іванович, 1960 р.н., мешканець смт Знам’янка – Друга, який 09 жовтня 2015 року пішов з дому у невідомому напрямку т ... Читати далі »

12
Після сварки та бійки 40-річний мешканець міста Знам’янка опинився на лікарняному ліжку. Зловмисник з місця події втік, але вже за 2 години був затриманий правоохоронцями. За вчинене чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.
< ... Читати далі »

12
У період з 1 по 31 жовтня 2015 року на території держави та Кіровоградщини зокрема триватиме місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових речовин, боєприпасів.

12
Під час патрулювання у місті Знам’янка Кіровоградської області правоохоронці помітили юнака, ... Читати далі »

12
До охорони громадського порядку під час передвиборчої кампанії та виборів депутатів міських ... Читати далі »

12
Тіло чоловіка минулого тижня було виявлено на узбіччі дороги в одному з населених пунктів Знам’ян ... Читати далі »

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты