Середа, 24.04.2024, 17:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
14 січня вперше до підрозділу завітали незвичні гості з костюмованою музичною виставою. 

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 962 | Додав: Admin | Дата: 16.01.2016

12
За вчиненні кримінальні правопорушення жителю Кіровоградської області загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

12
Раніше судимий житель міста Знам’янка кілька разів ударив жінку дерев’яною палицею по голові та заволодів її особистими речами. За скоєне йому з ... Читати далі »

12
У місті Знам’янка Кіровоградської області 68-річна місцева жителька реалізувала покупцеві 2 літри спирту невідомого походження.
Під час заходів, спрямованих ... Читати далі »

12
33-річний мешканець Знам’янського району надав працівникам поліції інформацію про незаконне заволодіння його транспортним засобом, яка не відпові ... Читати далі »

12
52-річна знам’янчанка підробила службові документа та використала їх, внаслідок чого незаконно отримала майже 9 тисяч гривень. У рамках розслідуванн ... Читати далі »

12
До дітлахів завітав керівник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар, якого радо зустрічали вихованці навчального з ... Читати далі »

12
Напередодні Дня Святого Миколая правоохоронці привітати зі святом родину Віктора Голого, який поклав життя захищаючи суверенність та незале ... Читати далі »

12
Майже 4 місяці 29-річний житель міста Знам’янка переховувався від працівників поліції в багатьох містах України та постійно змінював місце проживання. За скоєний тяжкий злочин чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. ... Читати далі »

12
Метою зазначеного заходу було привернути увагу громадськості до двох актуальних проблем: попередження насильства в сім’ї та торгівлі людьми.

< ... Читати далі »

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты