Четвер, 28.03.2024, 22:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
12
19-річний хлопець під час тимчасового проживання в помешканні жительки міста Знам’янки викрав її речі. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Дата: 29.02.2016

12
Нарковмісні рослини у домоволодінні жителя міста Знам’янки поліцейські виявили у рамках заходів, спрямованих на протидію злочинам, пов’язаним із незаконним обігом наркотичних засобів.

12
У цьому році, як і в минулому, правопорядок у місті спільно з правоохоронцями забезпечуватимуть представники двох громадських формувань.

12
Вже доведено причетність зловмисниці до скоєння 5 кримінальних правопорушень у торгівельних закладах та на робочих місцях працівників підприємств ... Читати далі »

12
Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Знам’янської міської ради сьомого скликання (гол. В.В.Мацко).

12
У салоні автомобіля, на якому рухалися чоловіки, правоохоронці виявили більше десяти бойових набоїв та згорток з коноплею.
... Читати далі »

12
Звертаємо увагу, що дозвільною системою ГУНП в Кіровоградській області поновлено роботу з прийому громадян з питань, що стосуються дозвільної сис ... Читати далі »
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1085 | Додав: Admin | Дата: 02.02.2016

12
Серед викраденого газонокосарка, бензопила, болгарка, дриль та інше майно, яке двоє жителів Знам’янського району продали за майже втричі меншу су ... Читати далі »

12
Шанoвнi водії, у зв’язку iз складними пoгoдними умoвами працівники поліції радять: не користуватися без потреби автотранспортом, нe планувати пoї ... Читати далі »

12
Знам’янські правоохоронці продовжують боротьбу з самогоноварінням. Інспектори вживають заходів щодо викорінення фактів виготовлення громадянами в домашніх умовах спиртних напоїв і їх розповсюдження.

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты