Вівторок, 23.07.2024, 03:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
  
12
Начальник міськвідділу Андрій Гулий провів зустріч з населенням та розповів присутнім про результатами роботи керованого підрозділу за перше півріччя 2014 року.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 744 | Додав: Admin | Дата: 25.07.2014

    
12
Не так давно у школах пролунав останній дзвоник. У випускників розпочалася вступна кампанія до навчальних закладів, а учні молодших класів свій відпочинок проводитимуть у шкільних таборах аб ... Читати далі »

  12
Наприкінці минулого року до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернулися із заявами про крадіжки з квартир кілька місцевих жителів. Громадяни скаржилися, що невідома особа шляхом зламу замків на дверях та ... Читати далі »

  12
До міліції надійшло повідомлення, що 06 червня 2014 року пішла з дому та не повернулася 14-річна дівчина. Лише 09 червня 2014 року батьки дитини вирішили звернулися до міліції.

      12
У місті Знам’янка заступник начальника УМВС – начальник кримінальної міліції Віктор Мігалатюк представив особовому складу підрозділу виконуючого обов’язки начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіров ... Читати далі »

    
12
До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 50-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 23-річний житель одного з сіл проник до нежилого домоволодін ... Читати далі »

    
12
Працівники міськвідділу з початку виборчого процесу несли службу на виборчих дільницях, та працювали в посиленому режимі.
До охорони громадського порядку були залученні члени міського г ... Читати далі »

    
12
До чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення, що до приймального відділення Знам’янської ЦРЛ доставлений 12-річний мешканець одного із сіл району з тілесними ушкодженнями.< ... Читати далі »

    12
30 травня цього року в Знам’янській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів відбулося свято присвячене Останньому дзвонику.

  12
У рамках операції «Візит» у цьому році дільничні інспектори міліції вже завітали до кількох десятків тисяч осель жителів області. Під час зустрічей з населенням «шерифи» роздають свої візитки та профілактичні пам’ятки «Міліція ін ... Читати далі »

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 26 27 »

Кировоград: новости и сайты