Субота, 04.05.2024, 01:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини бюджетної сфери

     
12 Фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради 16 квітня поточного року проведено нараду-консультацію з профспілковими комітетами закладів освіти та керівниками бюджетних установ м.Знам’янка.

На нараді опрацювали останні нормативні документи. прийняті Урядом щодо оплати праці працівників закладів освіти та культури в частині встановлення надбавок педагогічним працівникам та працівникам бібліотек відповідно до постанов Кабінету Міністрів України №88, 89 від 25.03.2014р.

Надано доручення керівникам закладів освіти та культури з урахуванням фінансових нормативів на кожну галузь підготувати оновлені штатні розписи та затвердити попередню тарифікацію педагогічних працівників закладів освіти та культури з метою недопущення заборгованості по заробітній платі, нарахованої працівникам бюджетної сфери.

Новини бюджетної сфери | Переглядів: 478 | Додав: Admin | Дата: 18.04.2014

     
12
Фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради з 8 по 10 квітня поточного року проведено наради-консультації з керівникам та бухгалтерами відділу освіти виконавчого комітету, відділу культури виконавчого комітету, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді щодо оптимізації мережі бюджетних установ та досягнуто домовленості щодо зменшення бюджетних призначень на загальну суму 426,4 тис.грн..

Фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради надано доручення відповідно до міських заходів щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету та збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання затверджених рішеннями виконавчого комітету міської ради №113, 114 від 27.03.14р. та 141 від 03.04.14р. до кінця травня поточного року розробити остаточні заходи економії бюджетних коштів та надати уточнені розрахунки в межах призначень з урахуванням нових фінансових нормативів по галузям, які передбачені змінами внесеними Верховною Радою до Державного бюджету України на 2014 рік.  
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 378 | Додав: Admin | Дата: 10.04.2014

     
12
Начальник міськфінуправління Іваськів Т.А. провела загальну нараду з начальником відділу культури Бабаєвой С.М., головними спеціалістами відділу культури Безребра Н.С. та Микитіною В.А., бухгалтером відділу культури Орловою Л.В., директором Палацу культури Кравцовою Л.В., директором дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка Івасенко С.В., директором централізованої бібліотечної системи Колісніченко М.С., бухгалтером Бєгляковою І.А., директором міського краєзнавчого музею Кулик Т.С.

На нараді обговорювались прийняті Урядом антикризові міри та зміни до показників місцевих бюджетів на 2014 рік.

Також було опрацьовано постанову Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року № 156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання», розпорядження Кіровоградської обласної державної адміністрації від 25 березня 2014 року № 91-р «Про затвердження обласного плану заходів на 2014 рік щодо наповнення місцевих бюджетів, вишукання додаткових джерел надходжень до бюджетів», розпорядження Кіровоградської обласної державної адміністрації від 27 лютого 2014 року № 59-р «Про виконання рішення обласної ради від 31 січня 2014 року № 583 «Про обласний бюджет на 2014 рік».

Відповідно до затверджених виконавчим комітетом Знам’янської міської ради міських заходів щодо економного та раціонального використання коштів міського бюджету вирішили: надати по централізованій бібліотечній системі пропозиції щодо оптимізації видатків по заробітній платі в частині необов’язкових виплат та скороченню споживання енергоносіїв та комунальних послуг з метою приведення потреби на утримання установ у відповідність до виділених бюджетних призначень (незабезпеченість по заробітній платі на 2014 рік складає 182,3 тис.грн.):по міському краєзнавчому музею здійснювати постійний контроль споживання енергоносіїв та мінімізувати непершочергові видатки (незабезпеченість по заробітній платі на 2014 рік складає 21,4 тис.грн.); міському палацу культури провести аналіз фонду заробітної плати в частині необов’язкових виплат (стимулюючі надбавки та матеріальна допомога на оздоровлення) (незабезпеченість по заробітній платі на 2014 рік складає 208,8 тис.грн.), та провести аналіз використання енергоносіїв та недопущення перевитрат до кінця року, розглянути можливість незабезпечені у загальному фонді видатки на заробітну плату та енергоносії частково здійснювати за рахунок спеціального фонду міського бюджету. Надати пропозиції щодо упорядкування видатків; дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка привести у відповідність до реального фінансового ресурсу фонду заробітної плати педагогічних працівників шляхом зменшення необов’язкових виплат або зменшення педагогічних ставок на новий навчальний рік. (незабезпеченість по заробітній платі на 2014 рік складає 225,6 тис.грн.). Винести на розгляд чергового виконавчого комітету збільшення розміру батьківської плати не менш як на 15-20% та обмежити навчання пільгових категорій учнів. Не допускати в подальшому збільшення використання енергоносіїв шляхом щоденного контролю відповідальної особи. Пропозиції щодо оптимізації видатків надати фінансового управління, відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради надати пропозиції з обґрунтованими розрахунками в розрізі по кожній установі до фінансового управління виконавчого комітету міської ради.

Новини бюджетної сфери | Переглядів: 685 | Додав: Admin | Дата: 01.04.2014

     
12
04 грудня 2013 року о 14.00 год. в приміщенні міського фінансового управління було проведено нараду з головними розпорядниками бюджетних установ міста щодо питань :

1. Обговорення доручення Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 23.10.2013р. № 41946/0/1-13 щодо вжиття невідкладних заходів до залучення додаткових надходжень до місцевих бюджетів, першочергового спрямування наявних фінансових ресурсів на здійснення видатків з оплати праці працівників бюджетних установ і оплату спожитих енергоносіїв, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів.

2. Здійснення контролю за цільовими та ефективним використанням бюджетних коштів.

3. Проведення аналізу спеціального фонду по доходам і видаткам бюджетних установ станом на 01.12.2013 року.

4. Головним розпорядникам надати Реєстр платіжних доручень, які непроплачені і знаходяться в органах Казначейської служби в розрізі місяців та кодам функціональної класифікації.

5. В зв’язку з недостатніми бюджетними призначеннями по заробітній платі та оплаті за енергоносії головним бухгалтерам бюджетних установ здійснити поглиблений аналіз складових фонду заробітної плати та оплаті за енергоносії з метою визначення оптимальної потреби в коштах до кінця року та надати фінансовому управлінню уточнені розрахунки до 06.12.2013 року.

6. Головним розпорядникам бюджетних коштів погоджувати фінансові зобов’язання з фінансовим управлінням відповідно до п.8 розпорядження міського голови №209 від 11.11.2013 року.
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 434 | Додав: Admin | Дата: 04.12.2013

     
12
За підсумками проведеної наради було вирішено :на виконання п.6 доручення Прем’єр – міністра України особливу увагу звернути на зменшення обсягу використання енергоносіїв за рахунок дотримання їх жорсткого режиму економії, скорочення не першочергових видатків міського бюджету ; головним розпорядникам зробити перерозподіл не першочергових видатків у першу чергу на збільшення бюджетних призначень по видатках на заробітну плату працівників бюджетних установ та своєчасне проведення розрахунків за енергоносії і комунальні послуги, що споживаються бюджетними установами ; дотримуватись виконання ст. 51 Бюджетного Кодексу України щодо утримання керівниками бюджетних установ чисельності працівників та здійснення фактичних видатків на заробітну плату лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого для бюджетних установ у річних кошторисах.
      
12
Вірогідно, що при формуванні показників бюджету на 2014 рік видатки можуть бути доведені на рівні контрольних показників 2013 року Міністерства фінансів України з урахуванням зростання мінімальної заробітної плати та тарифів на енергоносії, тому пропонуємо переглянути та максимально оптимізувати мережу бюджетних установ.

В зв’язку з обмеженістю фінансових ресурсів і складним фінансовим станом в Державній казначейській службі для здійснення оплати платіжних доручень пропонуємо уникнути ситуації щодо зростання кредиторської заборгованості на кінець року шляхом мінімізації непершочергових видатків бюджету ; головним розпорядникам переглянути залишки бюджетних призначень по бюджету розвитку та надати пропозиції про переміщення на інші об’єкти, а в разі не використання цих коштів до кінця року про їх зняття рішенням сесії міської ради.

Для формування проекту бюджету та ефективного виконання починаючи з січня 2014 року надати в грудні поточного року пропозиції формування пооб’єктно планових видатків за рахунок коштів бюджету розвитку по міському бюджету.

Зазначаємо, що в 2013 році міський відділ освіти використав оптимально майже всі передбачені бюджетні призначення за рахунок надходжень бюджету розвитку здійснити інвентаризацію регіональних програм, привести обсяг їх фінансування у відповідність з реальними фінансовими можливостями та винести свої пропозиції на розгляд чергової сесії міської ради; дотримання вимог нормативних документів в період впровадження програмно – цільового методу (наказів, паспортів, звіт) бюджетними установами міста та їх своєчасне надання до міського фінансового управління при проведені змін.
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 550 | Додав: Admin | Дата: 19.11.2013

     
12
В приміщенні дитячої музичної школи було проведено зустріч за участю начальника міського фінансового управління з працівниками установи.

Питання щодо трудової та виконавської дисципліни в установі підіймав директор музичної школи С.Івасенко.

Начальник міськфінуправління Т.Іваськів роз’яснювала ситуацію щодо закінчення бюджетного 2013 року та ефективного використання бюджетних коштів за загальним та спеціальним фондами, проведення оптимізації видатків, у тому числі шляхом скорочення непершочергових та неефективних витрат, дотримання жорсткого режиму енергозбереження. 
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 453 | Додав: Admin | Дата: 18.11.2013

 
12
 07 листопада 2013 року  в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради було проведено нараду за участю міського голови, першого заступника та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, селищного голови, депутатського корпусу у складі - 31 чоловік, начальником міського фінансового управління та іншими запрошеними в сесійній залі щодо подолання негативних тенденцій в економіці, вжиття заходів до наповнення дохідної частини бюджету, зокрема покращення адміністрування податків і зборів, детінізації економіки та ефективного використання бюджетних коштів відповідно до пункту 6 доручення Прем'єр-міністра України Азарова М.Я. від 23.10.2013 №41946/0/1-13. 

Доповідав міський голова щодо наповнюваності бюджетів усіх рівнів в зв’язку із складною ситуацією надходжень до державного та місцевого бюджетів та закликав усіх присутніх вжити заходи щодо своєчасної та повної сплати податків, в т.ч. оформлення документів на землю та повноти сплати за користування землею до бюджету м.Знам’янка.

Про ефективне та економне використання бюджетних коштів доповідав перший заступник міського голови В.О.Джулай щодо перегляду показників за програмами 2013 року та максимального спрямування на захищені статті видатків в першу чергу на заробітну плату та енергоносії до кінця поточного року, також провести інвентаризацію та зменшення фінансування непріоритетних регіональних програм і приведення обсягу їх фінансування у відповідність з реальними фінансовими можливостями.



  Начальник міськфінуправління        Т.А.Іваськів  

Новини бюджетної сфери | Переглядів: 412 | Додав: Admin | Дата: 13.11.2013

    
12 06 листопада 2013 року о 14.00 год. в приміщенні фінансового управління було проведено нараду з головними бухгалтерами бюджетних установ міста щодо питань : обговорення доручення Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 23.10.2013 № 41946/0/1-13 щодо вжиття невідкладних заходів дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів; першочергове спрямування наявних фінансових ресурсів на здійснення видатків з оплати праці працівників бюджетних установ і оплату спожитих енергоносіїв; проведення інвентаризації регіональних програм та приведення обсягу їх фінансування у відповідність з реальними фінансовими можливостями; дотримання вимог планування місцевих бюджетів на основі програмно – цільового методу, забезпечення бюджетними установами своєчасного надання паспортів, наказів та звітів за програмно – цільовим методом.



Начальник міськфінуправління              Т.А.Іваськів  
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 555 | Додав: Admin | Дата: 06.11.2013

    
12 В залі засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради начальником міського фінансового управління Іваськів Т.А. проведено нараду з керівниками та головними бухгалтерами бюджетних установ міста щодо питань обговорення колегії департаменту фінансів облдержадміністрації «про підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень – липень 2013 року»,обговорення виконання міського бюджету за січень – вересень 2013 року, підготовки, планування відповідних видатків на 2014р. та підготовка до складання бюджетних запитів.

За підсумками проведеної наради було вирішено :

1. Здійснювати контроль за цільовими та ефективним використанням бюджетних коштів.

 
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 557 | Додав: Admin | Дата: 15.10.2013

  
12   Начальником міського фінансового управління Іваськів Т.А. за участю міського голови Крижановського І.Б. та першого заступника міського голови Джулая В.О. проведено нараду з начальником міського відділу культури, директором та бухгалтером міської централізованої бібліотечної системи та інженером міського відділу освіти відповідно до реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича.

Під час обговорення на нараді порушувались наступні питання: про зменшення опалювальної площі в приміщенні Знам’янської бібліотеці-філії №1 по вул. Рози Люксембург, 10ж; про проведення заходів для забезпечення економного використання енергоресурсів у приміщеннях бібліотек міста.
Новини бюджетної сфери | Переглядів: 524 | Додав: Admin | Дата: 09.08.2013

1-10 11-20 21-30 31-31

Кировоград: новости и сайты